Web del nostre centre

Web del nostre centre
Fes click per visitar la nostra web!

divendres, 23 de desembre del 2016

NADAL: la jugada perfecta

Des de la biblioteca del Matilde volem desitjar-vos unes esplèndides vacances nadalenques amb una breu lectura, fruit d'una activitat d'escriptura creativa col·lectiva duta a terme per l'alumnat de Reforç de Valencià de 1 d'ESO.

"Una nit de Nadal es va escoltar un soroll. Tots pensàvem que era una tempesta de neu, però no!. Al dia següent vam quedar tota la família per obrir els regals, encara que teníem fam i volíem tastar el torró. Es respirava alegria.
Però tota la felicitat de les festes va acabar quan vam veure que no hi havia cap regal.
En veritat sí que hi havia un regal sense nom darrere de l'arbre nadalenc; el vam obrir i hi havia un paper amb una endevinalla. Ens vam posar tots molt histèrics.
El paper deia: "Si vols els regals, pel supermercat has de passar; allí trobaràs la resposta".
Tots vam anar al supermercat de la ciutat i ens vam trobar un dels millors amics de la família i ell ens va ajudar. Ens va dir: "Quan jo era xicotet em va passar el mateix, vaig anar a tots els supermercats, i només en el més amagat hi havia una pista".
Vam anar cap allí ràpidament i, per a la nostra sorpresa, estava tancat. Així, vam haver de tornar casa. Quan vam arribar, a la porta estava l'avi amb un mig somriure. Per la porta oberta es veien tots els regals al voltant de l'arbre, una altra vegada l'avi ens l'havia jugada. Però ara, per fi, ens podíem menjar el torró".


BON NADAL A TOTS!

1 comentari:

  1. L'enhorabona pel relat! La narrativa col·lectiva és una divertida manera de començar en el món de l'escriptura. Endavant!

    ResponElimina